شاخصهای سند تحول بنیادین در مدارس سما اجرا شود
بهگزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نجفآباد، امیررضا نقش صبح امروز در سیزدهمین جلسه شورای نظارت و هماهنگی مدارس سما نجفآباد با تأکید بر لزوم تدوین برنامهریزی یکپارچه در مدارس سما بهویژه در مباحث آموزشی و تربیتی اظهار کرد: در این نوع برنامهریزیها، یکپارچگی و نگاه کلان باید مدنظر قرار گیرد؛ بهصورتی که مکمل یکدیگر باشند.
وی با یادآوری سند تحول بنیادین آموزشوپرورش خاطرنشان کرد: این سند از نظر اصول و مبانی بسیار محکم است و چنانچه نگاه یکپارچه و مکمل را براساس این سند در حوزه آموزشی، تربیتی و مهارتی مدنظر قرار داده و به مرحله اجرا درآوریم، قطعاً موفقیتهای بسیاری به دست خواهیم آورد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نجفآباد با بیان اهمیت پیوستگی بین مقاطع تحصیلی افزود: مدارس سما واحد نجفآباد با ایجاد تمام پایههای تحصیلی از پیشدبستانی تا دوره کاردانی، یک مجموعه کامل را در اختیار دارد و این مهم یکی از مزیتهای مهم مدارس سما محسوب میشود.
نقش با تأکید بر ارتباط بین مقاطع تحصیلی در مدارس از مجموعه سما برای ایجاد و تقویت این ارتباط قدردانی کرد و یادآور شد: مباحث آموزشهای مهارتی در دورههای مختلف تحصیلی باید دارای سیر مشخص و معینی باشد؛ بهگونهای که مهارت دانشآموزان در مقاطع بالاتر تکمیلکننده آموزشی باشد که در سالهای قبل فراگرفتهاند.
راهاندازی آزمایشگاه نانو در سما
در ادامه این جلسه معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما نجفآباد با اشاره به تغییر رویکرد در سیاستهای کلان دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: مأموریتهایی در زمینه تعلیم و تربیت دانشآموزان مدارس و تربیت تکنسین ماهر به عهده دانشگاه و سازمان سما گذاشته شده است که این مطالبات باید با تحقق اهداف و شاخصهای سند تحول بنیادین نظام آموزشوپرورش در مدارس و مهارتآموزی مفید و مؤثر در آموزشکده حاصل شود.
اسدالله خاکی از فراهمشدن مقدمات راهاندازی نمایندگی انستیتو زبانهای خارجی، راهاندازی آزمایشگاه نانو برای نخستینبار در سطح شهرستان، عضویت در سامانه مرکز نجوم سما و مرکز سلامت خبر داد.
وی، استعدادیابی دانشآموزان در پژوهشسرای این مرکز را از جمله اقدامات مهم در تقویت و کشف استعدادها عنوان و تشریح کرد: درباره خلاقیت و ایدهپروری دانشآموزان در تعامل با مرکز رشد واحد دانشگاهی و شرکتهای دانشبنیان، فرایند ایدهیابی تا ساخت نمونههای اولیه آن انجام و اختراعات و دستسازههای این دانشآموزان در نمایشگاههای مطرح کشوری در معرض دید عموم قرار گرفته است.
رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما نجفآباد تأکید کرد: برخی از این اختراعات توجه سرمایهگذاران را نیز برای تولید انبوه محصول به خود جلب کرده است.
خاکی متذکر شد: باید با برنامهریزی جامع استعدادهای دانشآموزان شناسایی و با هدایت آن در مسیر صحیح این ظرفیتها بیشازپیش تقویت شود.
انتهای پیام/4078/4117/4062/
انتهای پیام/